Як перенести свій домен на інший хостинг

Yulia Lys 16.04.2024 7 на прочитання 3 хвилини

Процес перенесення свого домену на інший хостинг в деяких випадках може викликати труднощі через необхідність враховувати велику кількість різних факторів.


Як розгорнути сайт на хостингу

Yulia Lys 16.04.2024 8 на прочитання 5 хвилин

Сайт є складною програмною системою, якою потрібно вміти керувати. І починається все з його першого розміщення на хостингу. Складність його розгортання залежить від багатьох факторів, починаючи від типу CMS-платформи та закінчуючи можливостями Панелі керування х...


Як перенести домен з Wix на інший хостинг

Yulia Lys 16.04.2024 9 на прочитання 5 хвилин

Згодом може виникнути ситуація, коли необхідно змінити платформу, на якій працює наш сайт. У випадку, якщо домен прив'язаний до платформи, як, наприклад, на Wix, це може виявитися не просто, оскільки тут власник платформи одночасно виконує функції реєстратора домену і хостинг-провайдера.


Зміни Хостера пришвидши сайт - Переходь в Гіпер!

Yurii Prokopyshyn 12.04.2024 42 на прочитання 5 хвилин

Зміни Хостера - Перейди в Гіпер! Компанія ГіперХост уже більше 13 років розвиває сервіс високої якості та конкурентних можливостей для своїх клієнтів. Сьогодні ми запустили нову, потужну акцію для усіх, хто бажає, щоб їх сайт став швидшим, а сервіс ще кращим.


Як очистити хостинг від вірусів

Yulia Lys 05.04.2024 33 на прочитання 10 хвилин

Згідно з деякими статистичними даними щомиті в загальнодоступній мережі Інтернет заражаються сотні сайтів. Ця проблема тим більш актуальна в умовах постійно зростаючого рівня віртуалізації бізнесу та інструментів державного управління.


Мінімалістичні шаблони для WordPress для адаптивних та багатоцільових сайтів

Yulia Lys 19.03.2024 94 на прочитання 10 хвилин

Вибираючи створити особистий або бізнес-сайт використовуючи мінімалістичні шаблони для WordPress, ви ніколи не прогадаєте. Такі веб-дизайни відрізняються зручністю використання та простотою навігації.


Ким занятий домен?

Yurii Prokopyshyn 29.02.2024 126 на прочитання 3 хвилини

Ким занятий домен? Щороку у світі реєструються мільйони доменів, усі вони мають свого власника та дані про нього зберігаються у спеціальній базі. Ці дані обов'язково по...


Програмне забезпечення для відстежування партнерських програм

Alla Rud 26.02.2024 114 на прочитання 8 хвилин

Партнерський трекер - це, по суті, програмне рішення, призначене для збору та аналізу даних, пов'язаних із рекламними кампаніями. Ці трекери дають змогу партнерам відстежувати кліки, конверсії та безліч інших важливих показників.


.business - домен для вашого бізнесу. Де зареєструвати домен?

Alla Rud 26.02.2024 83 на прочитання 4 хвилини

.business - тематична доменна зона міжнародного значення, яка підійде для всіх бізнес-сайтів, незалежно від напрямку їхньої діяльності. Зареєструвати домен .business може кожен охочий, без обмежень. Дом...


.center - тематичний домен універсального значення. Кому підійде домен .center?

Alla Rud 26.02.2024 93 на прочитання 4 хвилини

.center - тематична доменна зона верхнього рівня, міжнародного значення, яка може практично підійти для будь-якого сайту, пов'язаного з центром у будь-якому значенні. Для реєстрації імені сайту в цій зоні не потрібно надавати документи, зареєструвати домен .cent...